Algemene voorwaarden

Algemene informatie:
ThysToys.nl gevestigd op adres, zie contact pagina. K.V.K nummer 71922393, BTW nummer NL858904779B01, Rabobank 325303266, IBAN NL52RABO0325303266, BIC RABONL2U.

Koopovereenkomst:
Kopen bij ThysToys.nl doet u veilig via Internet bankieren bij uw bank of u betaalt bij ons in de winkel. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen ThysToys.nl en de koper tot stand gekomen. ThysToys.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van ThysToys.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden

Veilig betalen:
Bij ThysToys.nl kunt u op verschillende manier betalen:

- iDEAL
- Overschrijving via uw bank.
- Credit Card (Visa, Maestro, Master Card)
- Bancontact (Mister Cash) voor Belgie.
- Sofort uberweisung voor Duitsland.
- In de winkel met pin of cash

Wat is iDEAL ?
Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat de betaling dezelfde minuut op onze rekening staat en dat we daardoor uw order direct in behandeling kunnen nemen. 

Overschrijven via de bank:
U plaatst een bestelling, maar heeft uw betaalkastje of pasje niet bijdehand? Kies dan voor de optie "overschrijven via de bank"  U kunt alsnog op een later tijdstip de betaling afronden. U maakt dan het bedrag los over en vermeld het bestelnummer als betaalkenmerk.

Credit Card:
Voordelen van betalen met een Credit Card;

  • Wereldwijd betalen: vrijwel mondiale aanvaarding. Ook in bijvoorbeeld Afrika kun je terecht met een creditcard.
  • Veilig online winkelen: als je iets online koopt en je bestelling is niet in orde, dan mag je de betaling annuleren.
  • Achteraf betalen: pas aan het einde van de maand krijg je de rekening van al je aankopen. Dit uitgesteld betalen kost je niets.
  • Flexibel aflossen: je kunt de maandelijkse creditcardrekening soms in delen terugbetalen. Je bent dan wel rente verschuldigd.

Bancontact:
Dit is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België.

SOFORTbanking:
(voorheen Direct ebanking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Een goede keuze dus als u uw producten of diensten ook buiten Nederland aanbiedt. Met name in Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt. Maar ook in landen zoals Oostenrijk en België wordt er steeds vaker voor deze betaalwijze gekozen.

Verzendtarieven Nederland en Belgie:
Pakketten tot 20 kilo met een orderwaarde van € 99,- of meer worden gratis bezorgd !
Pakketten 0 - 20 kilo  € 4,99

Extra kosten van een nalevering (deellevering) worden door de koper gedragen. ThysToys.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Levertijden:

Graag vragen wij uw begrip:
De gevolgen van de genomen maatregelen kunnen helaas ook bij ons voor vertraagde leveringen & extra drukte op de klantenservice zorgen. Het kan momenteel 1 tot 3 werkdagen langer duren door de huidige situatie. Wij doen ons uiterste best om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Wij raden u aan om ons zoveel mogelijk te mailen i.p.v te bellen.

Wanneer u op een werkdag voor 17.00 uur besteld, zullen wij de bestelling dezelfde werkdag versturen (mits op voorraad). Wij geven per artikel aan wat de levertijd betreft. Meestal zal de levering de volgende werkdag worden aangeboden door een van onze vervoersdiensten. Let op: "De levering van speeltoestellen kunnen één werkdag langer duren". Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. ThysToys.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. ThysToys.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

Schade aan artikel:
Is het artikel beschadigd aangekomen of blijkt het artikel defect na het openmaken van de verpakking? Meldt dit dan binnen 8 werkdagen na ontvangt van het artikel. Is er zichtbare schade op het pakket aangetroffen bij ontvangst, vermeld dit dan op de vrachtbrief van de bezorger. Schades welke later dan 8 werkdagen worden gemeld, of schades welke niet op de vrachtbrief zijn vermeld, worden niet in behandeling genomen. 

Retourneren van gekochte artikelen:
Heeft u spijt van uw aankoop of heeft u het artikel dubbel? Geen probleem, want bij ThysToys.nl staat garantie en service hoog op ons lijstje! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 30 werkdagen terug sturen naar ons. U ontvangt dan uw geld terug met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen. Klik hier voor de retourprocedure: Retourneren *Indien het artikel reeds gemonteerd is geweest kunnen wij het artikel terug nemen tegen de helft van de aanschafprijs.


Gegevensbeheer en privacy:

Door het creëren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van ThysToys.nl Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van onsDe wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door ThysToys.nl nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Bestellen zonder account aan maken:
Bestellen bij ThysToys kan tegenwoordig ook zonder dat u een account aanmaakt. U vult als gast gebruiker alleen de meest belangrijke gegevens in. Bij een eventuele volgende aankoop dient u deze gegevens opnieuw in te vullen, omdat ons systeem uw gegevens niet zal opslaan.

Klachten of tips?
Klachten of tips, wij willen het graag weten! U kunt ons berichten op e-mail:[email protected] Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!

ThysToys.nl  speelgoed voor iedereen!