Betaalwijze

Op welke manieren kan ik veilig betalen ?
Bij ThysToys.nl kunt u op verschillende manier betalen:

- iDEAL
- Overschrijving via uw bank.
- Credit Card (Visa, Maestro, Master Card)
- Bancontact (Mister Cash) voor Belgie.
- Sofort uberweisung voor Duitsland.
- Betalen in de winkel met pin of cash.

Wat is iDEAL ?
Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat de betaling dezelfde minuut op onze rekening staat en dat we daardoor uw order direct in behandeling kunnen nemen. 

Overschrijven via de bank:
U plaatst een bestelling, maar heeft uw betaalkastje of pasje niet bijdehand? Kies dan voor de optie "overschrijven via de bank"  U kunt alsnog op een later tijdstip de betaling afronden. U maakt dan het bedrag los over en vermeld het bestelnummer als betaalkenmerk.

Credit Card:
Voordelen van betalen met een Credit Card;

  • Wereldwijd betalen: vrijwel mondiale aanvaarding. Ook in bijvoorbeeld Afrika kun je terecht met een creditcard.
  • Veilig online winkelen: als je iets online koopt en je bestelling is niet in orde, dan mag je de betaling annuleren.
  • Achteraf betalen: pas aan het einde van de maand krijg je de rekening van al je aankopen. Dit uitgesteld betalen kost je niets.
  • Flexibel aflossen: je kunt de maandelijkse creditcardrekening soms in delen terugbetalen. Je bent dan wel rente verschuldigd.

Bancontact:
Dit is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België.

SOFORTbanking:
(voorheen Direct ebanking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Een goede keuze dus als u uw producten of diensten ook buiten Nederland aanbiedt. Met name in Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt. Maar ook in landen zoals Oostenrijk en België wordt er steeds vaker voor deze betaalwijze gekozen.