Levertijden

Snelle levering:

Wanneer u op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, zullen wij de bestelling dezelfde werkdag versturen (mits op voorraad). Meestal zal de levering de volgende dag worden aangeboden door een van onze vervoersdiensten. Let op: de levering van groot speelgoed (o.a. speeltoestellen / speelhuisjes) kan een aantal werkdagen langer duren. Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Alvorens tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. ThysToys.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. ThysToys.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen, betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

Afhalen in de winkel:
Wanneer u een bestelling plaatst op ThysToys.nl, kunt u er voor kiezen om de bestelling af te halen bij een van onze winkels. U kiest dan in het bestelproces bij verzendwijze voor de optie: afhalen in de winkel. U betaalt dan geen bezorgkosten.

U krijgt bericht via e-mail wat de status van uw bestelling is. Uw bestelling zal normaliter dezelfde werkdag bij de winkel van uw keuze worden klaargezet. Bekijk onze openingstijden en/of afhaal.
Noteer uw ordernummer (of print de bevestigingsmail) en neem deze samen met een geldig identiteitsbewijs mee naar de winkel. Op deze manier kunnen wij de gegevens kunnen controleren en uw zending meegeven.

PostNL:
De artikelen die u heeft besteld, worden in de meeste gevallen met PostNL (voorheen TNT pakketservice) bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

PostNL hanteert een aantal bezorgtijden: bestellingen worden van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur bezorgd.

U krijgt van ons een mail met de status van uw bestelling, hierin kunt u een barcode vinden. Via deze barcode kunt u zien wanneer PostNL het pakket bij u gaat bezorgen.

Indien u niet thuis bent, zal PostNL het pakketje bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de postbode bij de buren ook niemand aantreffen, dan wordt het pakketje op het dichtstbijzijnde afhaalkantoor afgegeven. Daar kunt u de bestelling nog tot 7 dagen na ontvangst van dit kaartje afhalen. Indien u nog verdere vragen heeft over uw pakketje, kunt u de Klantenservice van PostNL bereiken op telefoonnummer: 0900-0570.

Visser:
Transportbedrijf Visser Duiven schakelen wij in zodra u groot speelgoed heeft besteld. Ze hanteren een aantal bezorgtijden: bestellingen worden van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 19:00 uur bezorgd.

U krijgt van ons een mail met de status van uw bestelling, u kunt zien welk dagdeel Visser de pallet of het pakket bij u gaat bezorgen.

Indien u niet thuis bent, zal Visser het pakket bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de bezorger bij de buren ook niemand aantreffen, dan wordt het pakket op het dichtstbijzijnde depot afgegeven. Daar kunt u de bestelling nog tot 7 dagen na ontvangst van dit kaartje afhalen. U kunt ze ook bellen voor een 2e aflevering op afspraak. De instructies staan dan op het kaartje van Visser.