Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Barbie

Barbie's poppenhuis bij ThysToys.nl

Een greep uit ons Barbie assortiment

Barbie Colour Reveal

Barbie Colour Reveal

Kinderen zijn kinderen dol op de Barbie Color Reveal poppen! Ze zullen het geweldig vinden om de Color Reveal innovatie te onthullen! De pret begint bij het verwijderen van de buitenkant van de verpakking en het openen van de buis. Hier komt een Barbie pop uit die van top tot teen in een Color Reveal print is gehuld en zakjes waarvan de inhoud nog een verrassing is! Vul de buis met warm water en plaats de pop hierin. Draai haar rond en de magische coating verdwijnt en komt de echte pop tevoorschijn.

Bekijk de color reveal poppen van Barbie
Barbie Poppenhuis & Speelsets

Barbie Poppenhuis & Speelsets

Weg dromen in je eigen Barbie huis, welk kind droomt daar niet van!

Bekijk hier het assortiment
Barbie Fashionistas

Barbie Fashionistas

Barbie en Ken zijn dol op mooie kleding en gaan altijd gekleed volgens de laatste trends. De Barbie's en Ken's uit de Fashionistas serie zijn verkrijgbaar in vier lichaamstypen (normaal, curvy, petite en lang), zeven huidskleuren, 22 oogkleuren, 24 haarlooks en ontelbaar veel mode items.

Bekijk het assortiment
Barbie Dreamtopia

Barbie Dreamtopia

Heb jij de Barbie Dreamtopia films ook gezien? Ontdek samen met Barbie deze magische wereld vol wonderen, die door Chelsea, de jongste zus van Barbie, is bedacht. Ga mee zwemmen in de regenboogrivier, wordt vriendjes met de mooie zeemeerminnen en vlieg met Barbie, Chelsea door de lucht met de fee├źn! Droom mee met Chelsea in haar Dreamtopia!

Bekijk het assortiment
Barbie's Voertuigen

Barbie's Voertuigen

Droom je ook van een tripje naar de zon met Barbie? Neem je dan het vliegtuig of ga je met de auto of misschien wel met de camper? Hier vind je al Barbies vervoersmiddelen.

Bekijk het assortimet