Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Veiligheid

Als ouder wil je dat je kinderen plezier maken, lekker buitenspelen en vooral genieten. Je wilt je geen zorgen hoeven maken om het welzijn van je kind. We hebben alleen trampolines die veilig zijn, waarop kinderen onbezorgd hun talenten kunnen ontdekken en waar je als ouder je kind met een gerust hart op kunt laten springen.

Wij verkopen veilige goedgekeurde trampolines die bij jouw situatie passen. Is het voor particulier of openbaar gebruik?

Voor particulier gebruik hebben wij trampolines met CE en EN71-14 keurmerk.
Voor openbaar gebruik zijn er trampolines met NEN_EN 1176 certificering.

De gecertificeerde trampolines kunnen gebruikt worden in openbare ruimtes, bij scholen, instellingen op speelterreinen en campings, maar natuurlijk ook voor in de achtertuin.


Trampoline label - Family, Sports of Sports Pro

De trampolines allemaal een "Family, Sports of Sports Pro” stempel. Hieronder de korte uitleg.

Family

De “Family” varianten zijn geschikt voor springers vanaf 3 jaar en hebben dan een veiligheidsnet.

Sports

De “Sports” varianten zijn geschikt voor springers vanaf 14 jaar. Deze uitvoering is voor sportief gebruik gemaakt en ook zeer geschikt voor freestylers en professioneel gebruik.

Sports Pro

De "Sports Pro" uitvoeringen zijn trampolines die gebruikt kunnen worden in openbare ruimtes. Bijvoorbeeld bij scholen, instellingen op speelterreinen en campings, maar natuurlijk ook gewoon in jouw achtertuin. Het ligt aan de certificering of er wel / geen veiligheidsnet bij hoort.

Uiteraard geldt voor alle uitvoeringen dat volwassen toezicht gewenst is!