Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Retourneren doe je zo!

Wil je het gekochte artikel retourneren? Geen probleem. Bij ThysToys.nl staat garantie en service hoog in het vaandel! Het artikel kan je in onbeschadigde verpakking binnen 30 werkdagen terugsturen. Je ontvangt dan je geld terug, met uitzondering van de verzendkosten.

Uiteraard is het mogelijk een product naar ons te retourneren wanneer bijvoorbeeld je een dubbele maat besteld hebt / een cadeau voor iemand wat diegene al ontvangen had / de kleur niet mooi is etc.
De kosten van deze retourzending zijn vanzelfsprekend voor jezelf.  Ook brengen wij €5,- in rekening per geretourneerd product voor de controle en verwerking.
De retour gestuurde producten moeten worden gecontroleerd en geïnspecteerd om weer te kunnen verkopen.

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heb je de keuze de betreffende producten te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel het geld terug te krijgen. 

*Indien het artikel reeds gemonteerd is geweest kunnen wij het artikel terug nemen tegen de helft van de aanschafprijs.

Retour sturen beschadigde artikelen

Indien je een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij bespreken dan hoe het probleem verholpen kan worden.

Retour sturen van klein speelgoed

Bij het retour zenden van artikelen die besteld zijn via onze webshop, geldt de volgende procedure:

 • Neem contact op met de klantenservice om een retourformulier aan te vragen.

 • Vul het retourformulier in zijn geheel in.

 • Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in één verpakking.

 • Ga naar het postkantoor en verzend het pakketje naar ons adres:
  ThysToys.nl
  t.a.v. afdeling Retouren
  Industrieweg 10
  3442 AE Woerden 

 • Bewaar het verzendbewijs* zorgvuldig.

*Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor. Dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om uw retourzending te volgen.

Retour sturen van groot speelgoed

Het bezorgen van groot speelgoed brengt extra kosten met zich mee. Bij het retourneren van groot speelgoed worden retourkosten in rekening gebracht.

Het terugnemen van groot speelgoed gebeurt altijd op afspraak. Neem daarom altijd eerst contact op met onze klantenservice om de ophaalafspraak te maken. Zorg ervoor dat de zending ingepakt op de afgesproken ophaaldatum gereed staat voor de chauffeur. De kosten daarvoor bedragen 55,00 euro voor Nederland (Uitzondering: de Waddeneilanden), voor België en Duitsland zijn de kosten 110 euro.