Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Veilig winkelen

Makkelijk betalen met iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kan je direct met iDEAL betalen.Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betaal achteraf door te betalen met je Creditcard

Je hebt tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. Hierdoor kan je kopen en achteraf betalen.
Tevens is de aankoop direct verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

In3 Betaalmethode bij ThysToys.nl

Wil je wat kopen op ThysToys.nl maar komt een grote uitgave net even niet goed uit? Wil je geen schulden of extra kosten? Kies dan bij de betaalopties voor de optie In3! Dat is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Dit is mogelijk bij aankopen van €100 tot €3000.

Hoe werkt het?

  • Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegeven controle.

  • Je doet direct je eerste betaling en de product wordt verzonden.

  • Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling. Je krijgt
    hiervoor een herinnering per email.

 Bekijk hier een filmpje met meer informatie.

Veilig winkelen

Bij ThysToys.nl winkel je veilig omdat de website beveiligd is met een SSL verbinding. Alle gegevens die tussen jouw computer en onze webwinkel worden uitgewisseld zijn voorzien van een versleuteling/encryptie.