Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

BERG

BERG
BERG Trampolines

BERG Trampolines

BERG maakt trampolines in veel uitvoeringen, vormen en maten. Er is voor elke tuin een passende trampoline te koop!

Bekijk hier het BERG Trampoline assortiment
BERG Step

BERG Step

Als je gek bent op steppen, kies je voor de BERG Nexo. Hiermee wil je gezien worden. Strak design en 3 wielen voor extra stabiliteit. Jou kan niets gebeuren met extra grip op de handvatten en het deck en een ergonomische voetrem. Ook in het donker ga je veilig op weg met de optionele lichten in de voorwielen. Je klapt ‘m eenvoudig in en neem ‘m met je mee of trek de Nexo met behulp van het handvat achter je aan. En als je wilt, biedt de Nexo nog extra opties voor nog meer plezier op je step.

Bekijk hier de BERG Stepjes
BERG Loopfiets

BERG Loopfiets

Buiten lonkt de wijde wereld, vol avonturen om door jou ontdekt te worden. Lopen schiet niet op, dus heb je wielen nodig. Natuurlijk wel wielen die bij je passen. Want je mag dan wel een kind zijn. Je weet al heel goed wat cool is en wat niet. Kies er maar een uit en vooruit… de wijde wereld in!

Bekijk de Berg Loopfietsen
BERG Loopauto

BERG Loopauto

Een loopauto is onweerstaanbaar voor elke dreumes. Vrolijke kleurtjes met aan de zijkant een verleidelijk spel. Vier fluisterstille wielen bieden stabiliteit. Het ergonomische design zorgt ervoor dat je je benen vrij kunt bewegen. Je coördinatie en motoriek maken enorme sprongen met de GO. De wijde wereld lonkt en met de GO kun je deze ook buiten ontdekken. De GO groeit maandenlang met je mee en wordt al snel je beste maatje op wielen.

Bekijk het assortiment Berg Loopauto's
BERG PlayBase

BERG PlayBase

Een heel nieuw concept van buitenspelen. Ontwerp je eigen speeltuin, fitnessruimte of loungeset of mix ze met elkaar. Het uitgebreide assortiment maakt het gemakkelijk om accessoires voor spelen, sporten en loungen te combineren om je eigen persoonlijke PlayBase te creëren.

Bekijk BERG PlayBase
BERG Skelter

BERG Skelter

Welke gocart is jouw favoriet? Is dat een gocart waarmee je lekker hard kan racen? Een gocart waarmee je rustig de buurt kan verkennen? Of is het een gocart van een écht tractor- of automerk? Bij BERG maken we mooie én veilige gocarts waar ieder kind van droomt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen genieten en buitenspelen. Onze gocarts zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor gegarandeerd jarenlang speelplezier!

Bekijk alle BERG Skelters
BERG Airtracks

BERG Airtracks

Thuis, bij vrienden of waar je ook bent, kan je je vaardigheden oefenen met de BERG AirTracks. Deze innovatieve luchtmat biedt jou de perfecte ondergrond waarmee je al je moves en tricks perfect kunt uitvoeren. De BERG AirTracks geven voldoende grip en kan je instellen op het bounce level dat jij prettig vindt.

Bekijk de AirTracks van Berg
BERG SportsGoal

BERG SportsGoal

De BERG SportsGoal - met pionnen en handige scoreteller is hét doel voor thuis! De eigentijdse looks zorgen er voor dat de SportsGoal mooi staat in elke tuin. Het sterke, robuuste, frame zorgt er voor dat het net altijd goed is opgespannen. Door het fijnmazige net, is het doel daarnaast uiterst geschikt voor verschillende balsporten. Zo is het niet alleen een voetbalgoal , maar ook een hockey goal en een handbaldoel.

Bekijk hier
Trampoline in laten gaven?

Het ingraven en monteren van een nieuwe trampoline of PlayBase kan een flinke klus zijn. Wij kunnen tegen een scherpe prijs de bij ons bestelde trampoline of PlayBase monteren en ingraven. Ons eigen team met ervaren mensen komt bij je thuis om dit te realiseren.

Vragen?
[email protected]
+31 348 44 11 33