Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Exit

Exit Trampolines

Exit Trampolines

Trampolinespringen in je eigen tuin, wie wil dat nou niet? Met de trampolines van EXIT Toys kun je alle kanten op! Maar welke trampoline je kiest hangt natuurlijk af van een aantal factoren, zoals de maat, de prijs, het type, het springcomfort en de kwaliteitsklasse. En wat dacht je van de kleur? Van neutrale tot opvallende kleuren, het is allemaal mogelijk met de EXIT trampolines.

Bekijk hier de trampolines van Exit
Exit Zwembaden

Exit Zwembaden

Een luxe vakantiegevoel in eigen tuin? In ons assortiment vind je unieke frame zwembaden van Exit Toys in alle soorten en maten en verschillende opzet spa’s. Of je nu samen plezier wil beleven in een zwembad of volledig tot rust wil komen in een spa: met deze producten geniet je de hele zomer.

Bekijk alle zwembaden van Exit
Exit Sportproducten

Exit Sportproducten

Even lekker bewegen, oefenen voor een wedstrijd of een gezellige match met het hele gezin: met de sportproducten van EXIT tover je jouw tuin, park of oprit om tot een echt sportveld!

Bekijk alle Sportproducten van Exit
Exit Zand & Water Speeltoestellen

Exit Zand & Water Speeltoestellen

Buitenspelen met je broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes? EXIT heeft verschillende speeltoestellen voor jong en oud, zoals waterbanen, kweektafels, zandbakken en buitenkeukens.

Bekijk alle zand & water speeltoestellen
Exit Speelhuisjes

Exit Speelhuisjes

Ben je op zoek naar een houten speelhuis, wipwap of compleet speeltoestel met schommel en glijbaan? Tover je jouw achtertuin om tot een echt speelparadijs. Hierdoor hoef je nooit meer op pad voor avonturen in de buitenlucht! Vanaf nu staan alle vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, neefjes en nichtjes te popelen om bij jou te spelen.

Bekijk alle speelhuisjes en toestellen van Exit
Exit Skelters

Exit Skelters

Lekker rondcrossen op straat, in de tuin of op de camping? Skelters en trikers zijn al jarenlang populair buitenspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden. De skelters en trikers van EXIT zijn wendbaar, stevig, stoer en veilig. Ga op avontuur met vriendjes en vriendinnetjes en beleef het zelf!

Bekijk alle skelters van Exit
Trampoline in laten gaven?

Het ingraven en monteren van een nieuwe trampoline of PlayBase kan een flinke klus zijn. Wij kunnen tegen een scherpe prijs de bij ons bestelde trampoline of PlayBase monteren en ingraven. Ons eigen team met ervaren mensen komt bij je thuis om dit te realiseren.

Vragen?
[email protected]
+31 348 44 11 33