Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Little Dutch Waterbaan

LD Blauw

De Little Dutch Waterbaan Blauw en Roze zijn de winnaars geworden van de Speelgoed van het Jaar 2023 verkiezing in categorie Peuter! En dat snappen wij wel. Dit super leuke badspeelgoed betovert jouw kleintje door de magie van dit rollende avontuur tijdens het badritueel.

Oneindig veel badderpret met deze Little Dutch waterbaan, uitgevoerd in een roze of blauw. De set bevat 4 elementen voorzien van zuignappen en 4 gekleurde balletjes. Hang de waterbaan op aan de bad-of douchewand en laat de ballen rollen. En wil je de balletjes sneller laten rollen, dan giet je er gewoon een beetje water bij!

De gebogen en rechte vormen dagen uit tot eindeloze creaties van spannende parcours, waarbij jouw kleintje zijn of haar fijne motoriek en probleemoplossend vermogen aanscherpt. Geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.

LD waterbaan roze

Deze erkenning als "Speelgoed van het Jaar" is een mijlpaal in het streven van Little Dutch naar innovatieve en educatieve ontwerpen die de harten van kinderen en ouders veroveren. Laten we samen blijven spelen, leren en groeien!