Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Welke BERG skelter past bij jouw kind?

Skelters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen waardoor de keuze soms lastig kan zijn.

Voor de kinderen van 0 tot 2 jaar hebben we de BERG GO en BERG GO²

Op een speelse manier je kind leren steppen én fietsen, het kan met de BERG GO²! Je kind kan eerst op de GO² gaan zitten met ingeklapte pedalen. De volgende stap is het eenvoudig uitklappen van de pedalen. Je kind kan gaan oefenen met de voetjes op deze pedalen om zo te leren trappen.
Dankzij de vier wielen heeft de BERG GO² een uitstekende stabiliteit. Daardoor is de GO² ook extra veilig voor de kleinste kids. Omdat driewielers een wiel minder hebben, creëren deze een zeer onstabiele kantelconstructie. Scherp door de bochten zorgt bij driewielers voor gevaarlijke situaties.


Op zoek naar een te coole skelter voor jouw kind van 2, 3 of 4 jaar?

Ga dan voor een BERG Buzzy, Buddy of Reppy skelter! Met deze gave skelters steel je de show in jouw buurt. Kies je voor een BERG skelter in deze leeftijdscategorie, dan kies je voor een skelter die met je kind meegroeit. Een bijkomend voordeel is dat de skelter wielen zijn uitgerust met EVA skelter banden die nooit lek raken. Naast de traditionele BERG skelters kan je ook kiezen voor de BERG BMW, John Deere of Jeep skelters.

Voor de kinderen tussen 4 en 6 jaar oud kan je kiezen uit diverse soorten skelters.

Zoals de BERG Buzzy, BERG Buddy, BERG Rally en ook grotere skelters. Ook kan je ervoor kiezen om een skelter te kopen met een speciaal thema, zoals de John Deere, Jeep, of BMW skelter. We hebben ook coole accessoires om je skelter helemaal naar jouw stijl te maken, zoals aanhangers, lichten, duostoelen (ook wel duozit genoemd), duwstangen en meer!

Ben je op zoek naar een skelter voor een kind van 6, 7 of 8 jaar?

Dan kan je kiezen uit veel verschillende soorten skelters zoals de BERG Buddy, BERG Rally en grote BERG skelters. Ben je fan van BMW, Jeep of John Deere? Dan kan je ook kiezen voor skelters met dat thema. Je kan er zelfs voor kiezen om te gaan voor een elektrische skelter (met trapondersteuning). Als je een skelter voor 2 personen (duo skelter) zoekt kan je gaan voor de BERG Duo Chopper, maar je hebt ook de optie om een grote skelter te kopen met duostoel. De keuze is reuze, kies de BERG skelter die het beste bij je past!

BERG skelters zorgen voor eindeloos speelplezier bij kinderen van 8, 9 of 10 jaar.

Van elektrische skelters met trapondersteuning, tot duo skelters voor 2 personen, BERG heeft skelters voor ieder kind en zelfs voor volwassenen. Daarnaast zijn er ook toffe thema-skelters van verschillende auto- en tractormerken. Zie je bij jou thuis binnenkort al een toffe BERG Jeep, John Deere, Fendt, New Holland, Claas of Deutz-Fahr skelter staan?

Bij BERG zit je goed als je een stevige, robuuste skelter wil kopen waar je lang plezier van hebt. Voor iedereen boven de 10 jaar hebben we een ruim assortiment van grote skelters. Je kan kiezen uit verschillende thema’s, zoals: off-road, farm, race, elektrische skelters met trapondersteuning of de traditionele BERG Basic. Al deze skelters zijn geweldig voor kinderen én volwassenen. Daarnaast kan je met een duozit, of skelter voor 2 personen, samen met je vrienden gaan crossen! Wie neem jij mee op avontuur?