Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

LEGO

Ben je ook een LEGO Master en bouw je de mooiste creaties? Wees creatief en ontdek hier alle pakketten.

LEGO

LEGO City

LEGO City

Speelplezier in een grote stad met LEGO® City-sets - de beste cadeaus voor verjaardagen en feestdagen. Organiseer hulpdiensten zoals de politie- en brandweerteams om boeven te arresteren en branden te blussen. Als je klaar bent, kun je lekker ontspannen in de pizzarestaurants en hotdogkraampjes in de stad. Of verken een nieuw uiterste van de wereld met sets waarmee je de oceaan of de lucht ontdekt. Bereid je voor op actie en speelplezier! Hoe je ook wil spelen of pronken, je kunt je eigen stad op talloze manieren zo inrichten en vorm geven als je zelf wilt. Er is net zo veel pret voor kinderen vanaf 4 jaar als voor volwassenen!

Bekijk LEGO City
LEGO Technic

LEGO Technic

Kinderen vanaf 6 kunnen spelenderwijs leren en hun passie voor techniek ontdekken. Met functionerende versnellingsbakken, wielen en assen die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten, groeit hun begrip van de complexe details van de aandrijving van auto's, vliegtuigen, motorfietsen en bouwvoertuigen en hoe deze werken. Sets kunnen verder worden verbeterd met CONTROL+, een gratis app die kan communiceren met veel gemotoriseerde Technic-speelgoed met een afstandsbediening, waardoor elementen zoals beweging en geluid worden toegevoegd en kinderen uitdagingen kunnen doen en deze met hun vrienden kunnen delen. Ook is het een perfect cadeau voor gevorderde volwassen bouwers

Bekijk LEGO Technic
LEGO Minecraft

LEGO Minecraft

Breng de wereld van Minecraft tot leven! Met authentieke minifiguren en iconische gepixelde details uit deze virtuele wereld, zijn onze Minecraft-sets de beste cadeaus voor kinderen vanaf 6 en volwassen minecrafters. Of je nu je eigen gebouwen of Creepers, boomhutten en andere plekken uit de game nabouwt, deze Minecraft-constructiesets kunnen keer op keer worden gebouwd. Ontdek de oneindige werelden van Minecraft en oefen je bouwvaardigheden met dit speelgoed om te verzamelen.

Bekijk LEGO Minecraft
LEGO Super Mario

LEGO Super Mario

Laat je meeslepen in de wereld van Super Mario met stenen en interactieve figuren: onmisbaar speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Deze sets bieden populaire personages, creatieve modellen en een nieuwe manier van spelen, perfect om je favoriete scènes uit de games na te spelen of om nieuwe avonturen te bedenken. Verzamel alle sets om een complete wereld van Super Mario te creëren of geef een set cadeau aan de Nintendo fan in je leven. Deze sets zijn geweldige cadeaus voor zowel kinderen als volwassenen, dus wees creatief en begin vandaag nog met bouwen!

Bekijk Super Mario
LEGO Architecture

LEGO Architecture

Ontdek de wereld vanuit je luie stoel. Deze sets bieden bouwers de kans om prachtige monumenten, iconische skylines en beroemde historische gebouwen na te bouwen. Een prachtig cadeau voor iedereen met een interesse in reizen, geschiedenis en design.

Bekijk Architecture
LEGO Avatar

LEGO Avatar

LEGO® Avatar-sets bieden fans van de film een spannende en uitdagende bouwervaring. Met bekende personages en herkenbare locaties bieden kinderen een geweldige speelervaring en spannende verhaalmogelijkheden, terwijl volwassenen kunnen genieten van een ontspannen bouwproces.

Bekijk Avatar