Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters. Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot decoratie. Little Dutch zorgt dat alle producten échte aanwinsten zijn. Denken aan de kleintjes, maar volgen ook de wensen van hun ouders. Zo zijn onze designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken.

Little Dutch - enjoy the little things
Flowers & Butterflies

Flowers & Butterflies

Het geluid van tjilpende vogels, de geur van wilde bloemen. Onze levendige Flowers & Butterflies collectie geeft een dromerige tuinsfeer weer met alles wat daar groeit en bloeit, variërend van boshyacint tot boterbloem. Het thema komt tot uiting door het gebruik van warme seizoensloze tinten, sierlijke grassen en frivole bloemen. Abby de vrolijke stadsmus, het roze vogeltje Olivia en Lily de elegante vlinder hebben elk een hoofdrol in deze sierlijke collectie. We zien de wereld door hun ogen, terwijl ze van bloem tot bloem vliegen en fladderen.

Bekijk de collectie
Little Goose

Little Goose

We nemen jou mee terug naar de natuur. Het mooie stukje natuur rondom de boerensloot waar de ganzen genieten van vers water en gras. Daar vind je onze Little Goose! Een sociaal en loyaal vriendje voor alle levende wezentjes rondom de sloot. Heel de dag is hij druk in de weer met water, gras en de speurtocht naar takjes en blaadjes voor een warm nestje. De liefde die de gans steekt in het opbouwen van zijn nestje is de liefde die Little Dutch heeft gestoken in het creëren van deze mooie nieuwe collectie.

Bekijk de collectie
Ocean

Ocean

Dompel jezelf onder in de Little Dutch onderwaterwereld en zwem mee met de mooiste vissen en onderwaterdieren. Ocean creëert een frisse look voor de kinderkamer in combinatie met de Pure-collectie. Verkrijgbaar in de kleuren; Blauw, Mint, Roze en Wit.

Bekijk de collectie
Sailors Bay

Sailors Bay

Op zee vind je zo veel verschillende avonturiers en vissersbootjes. Elk bootje is anders en heeft zijn eigen verhaal. Onderling wordt opgeschept over wie de grootste vangst heeft binnengehaald. Droom weg over de avonturen die een vissersbootje maakt op zee. Alle meeuwen komen samen op de vuurtoren om de vissersbootjes te aanschouwen en te kletsen over de avonturen die ze hebben meegemaakt. De vuurtoren schijnt zijn licht om de bootjes te helpen hun weg terug te vinden. Hijs de zeilen! Start de motor. Schip ahoy. De collectie is beschikbaar in blauw en wit.

Bekijk de collectie
Wild Flowers

Wild Flowers

Je ziet ze overal: wilde bloemen! Ze verschijnen op de meest onwaarschijnlijke plekken en laten de omgeving stralen. Deze unieke bloemen hebben ons geïnspireerd bij het ontwerpen van de Wild Flowers collectie. Een bohemian en vintage print die het vrije en onbezorgde karakter van de wilde bloemen uitstraalt! We hebben wat kleine, lieve natuurvriendjes toegevoegd zoals, de bijtjes en lieveheersbeestjes om de bloemen gezelschap te houden. De Wild Flowers collectie is beschikbaar in de kleuren olijf, roze, oker en roest. Het matcht mooi met de warme kleuren en texturen van de Pure collectie.

Bekijk de collectie
Overige Collecties

Overige Collecties

Ieder jaar introduceert Little Dutch nieuwe thema’s met pakkende prints die in meerdere collecties terugkomen. De producten krijgen hierdoor een eigen look & feel. Zijn tijdloos en toch verrassend. Zodat ze perfect passen in de dagelijkse gezinsroutine en tegelijkertijd goed matchen met het interieur.

Bekijk hier