Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Ty

Ooh wat zijn ze schattig, deze Ty knuffels met hun grote sprankelende ogen en zachte vrolijke vacht. Elk knuffel heeft een naam en een spreuk die past bij zijn of haar karakter. Ook weet je precies wanneer zijn of haar verjaardag is want dat staat in het oorlabel.

Ty

Een greep uit onze Ty Knuffels

Ty Fashion

Ty Fashion

De allerleukste Fashion van Ty. Super cute en zacht!

Bekijk Fashion
Ty Beanie Boo Clips

Ty Beanie Boo Clips

Je favoriete Ty Beany Boo knuffel als sleutelhanger! Wie wil dat nou niet? Leuk voor aan je schooltas of sleutelbos.

Bekijk de sleutelhangers
Ty Beanie Boo

Ty Beanie Boo

Ook zo gek op de knuffeltjes van Ty met die grote ogen. Ty Beanie Boo zijn de leukste diertjes van ongeveer 15 cm. Verzamel ze allemaal!

Bekijk Ty Beanie Boo
Ty Squish a Boo

Ty Squish a Boo

Ty Squish a Boo zijn de zachte, knuffelbare kussen vriendjes die je overal mee naartoe kunt nemen! Gemaakt van kleurrijke prints en gevuld met heerlijke zachte vulling, zijn ze verkrijgbaar in een grotere maat van je favoriete Beanie karakters. Deze grote squishy knuffels hebben enorme glinsterende ogen en schattige glimlachjes, worden de favoriete kussentjes van je kind. Verzamel ze allemaal en maak je klaar voor je Squishy knuffelfestijn!

Bekijk Ty Squish a Boo
Ty Teeny

Ty Teeny

Ty Teeny zijn kleine werpbare, knuffelbare, pluizige knuffeltjes, klaar om je dag op te fleuren. Met hun enorme glinsterende ogen en glinsterende accenten op hun oren en voeten, smeken deze Ty's er gewoon om om geknuffeld en gespeeld te worden voor een snel spelletje gooien of vangen.

Bekijk Ty Teeny
Ty Beanie Babies

Ty Beanie Babies

Beanie Babies is een begrip sinds het midden van de jaren negentig, maar heeft een lange weg afgelegd sinds de originele Beanie Baby-hond, beer en varken die in 1994 werd uitgebracht. Alle Ty Beanie Babies hebben nog steeds een gedicht, verjaardag en het iconische Ty Heart Beanie Baby-label.

Bekijk alle Ty Beanie Babies