Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

VTech

VTech is wereldleider in elektronisch en educatief speelgoed en maakt gebruik van de allernieuwste technologie om innovatief, educatief en leuk speelgoed aan te bieden voor alle ouders die zich bezighouden met de ontwikkeling van hun kind.

VTech
VTech Baby

VTech Baby

De eerste stapjes, het eerste woordje - kinderen zullen nooit meer zo snel leren als in de eerste jaren. Hoe mooi is het om als ouder deze momenten te delen met je kind? Door samen te spelen met je kind bouw je gezamenlijke herinneringen op en realiseer je samen met jouw kind momenten van trots. Want hoe trots ben jij als ouder wanneer jouw kind zijn of haar eerste lachje laat zien of zijn of haar eerste woordje zegt? Het babyspeelgoed van VTech biedt ondersteuning tijdens het maken van deze stapjes en mag onderdeel zijn van deze tedere, mooie momenten tussen ouder en kind.

Bekijk het assortiment
VTech Toet Toet

VTech Toet Toet

Deze vrolijke, pratende en zingende auto's laten jouw kleintje de wereld ontdekken! De verschillende interactieve speelsets maken de Toet Toet Auto's collectie compleet en zorgen voor urenlang speelplezier en kilometers lange verhalen.

Bekijk het assortiment
VTech KidiZoom

VTech KidiZoom

De KidiZoom Vloggercam en KidiZoom Smartwatch uit het VTech assortiment kunnen niet alleen gebruikt worden om foto's en video's mee te maken en te bewerken. Kinderen kunnen met zowel de KidiZoom vlogcamera als smartwatch ook uitdagende spelletjes spelen en nog veel meer! Of je nu wilt leren vloggen, klokkijken, fotograferen of een trendy kinderhorloge wilt: je vindt alles in ons KidiZoom assortiment.

Bekijk het assortiment
VTech KidiFriends

VTech KidiFriends

Ontdek onze verschillende interactieve dieren zoals een puppy, kitten en eenhoorn. Deze interactieve huisdieren zitten boordevol technologie waarmee de fantasie van je kind volop wordt geprikkeld. Leuk voor trendy kids die graag een eigen huisdier zouden willen. Lees op deze pagina meer over dit leuke dierenspeelgoed van VTech.

Bekijk het assortiment
VTech Dierenvriendjes

VTech Dierenvriendjes

Kleintjes ontdekken de wereld op zoveel verschillende manieren. VTech maakt de eerste kennismaking met speelgoed onvergetelijk, met de nieuwe Dierenvriendjes babylijn.

bekijk het assortiment
VTech Marble Rush

VTech Marble Rush

Ontdek onze verschillende knikkerbanen met geluid- en lichteffecten voor kinderen vanaf 4 jaar. De speelsets kun je op verschillende manieren opbouwen en deze zijn ook met elkaar te combineren. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van de Marble Rush knikkerbanen.

Bekijk het assortiment