Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Paw Patrol

Paw Patrol to the rescue
Chase

Chase

Dit is Chase. Hij is een Duitse herdershond. Hij houdt ervan om de leider van de groep te zijn met zijn natuurlijke leiderschapsvaardigheden en atletische bewegingen. Chase heeft zijn eigen politieauto en megafoon. Chase is goed in alles wat hij doet, maar pas op! Als Chase te dichtbij katten of veren komt, moet hij snel wegwezen, want hij is daar allergisch voor!

Bekijk Chase
Marshall

Marshall

Marshall gaat altijd door het vuur met zijn geweldige brandweerwagen! Marshall is een dalmatier en staat altijd klaar voor actie. Hij is altijd enthousiast en doet soms een beetje gek. De andere pups van PAW Patrol horen hem telkens zeggen "Niks aan de hand!", dus dat is top!

Bekijk Marchall
Everest

Everest

Everest is een husky pup. Ze woont met Jake op zijn besneeuwde berg. Ze houdt ervan om op haar buik van de berg te glijden. IJs of sneeuw, ze is klaar voor actie!

Bekijk Everest
Rocky

Rocky

Dit is Rocky. Rocky heeft altijd de juiste gereedschappen in zijn rugzak dat hij gebruikt bij de PAW Patrol missies. Hij is altijd enthousiast en heeft superveel idee├źn om problemen op te lossen. Rocky heeft een groen hart en is heel serieus als het gaat om recyclen.

Bekijk Rocky
Rubble

Rubble

Dit is Rubble. Deze bulldog heeft zijn eigen bulldozer. Rubble weet echt alles over skateboarden en snowboarden! Daarmee is hij supersnel! Hij heeft er ook zeker geen problemen mee om vies te worden. Rubble toont altijd volledige inzet bij de PAW Patrol missies, hij geeft echt nooit op!

Bekijk Rubble
Ryder

Ryder

Ryder is leider van de pups. Hij leert hen dingen met een hart van goud. Ryder is altijd positief en weet altijd de juiste oplossingen voor de PAW Patrol om dingen voor elkaar te krijgen. Wist je dat Ryder een hi-tech jetski heeft die omgebouwd kan worden in een quad of een sneeuwmobiel? Hij heeft dit nodig voor al zijn avontuurlijke missies!

Bekijk Rijder
Skye

Skye

Dit is Skye. Skye durft van alles en ze houdt ervan om te vliegen met haar eigen helikopter of met haar rugzak. Wist je dat ze altijd een backflip probeert te maken als ze aan het vliegen is? Daar is ze heel goed in. Skye is altijd vrolijk en doet haar uiterste best bij alle PAW Patrol missies!

Bekijk Skye
Zuma

Zuma

Zuma is een speelse Labrador pup, die gek is op water. Hij staat bekend als de reddingspup van het team. Zuma een blije, energieke strand pup die van lachen en surfen houdt. Hij probeert altijd de meer serieuze pups zoals Chase en Rubble een beetje minder serieus te maken!

Bekijk Zuma
Tracker

Tracker

Tracker speelt graag met de verschillende dieren in de jungle. Hij gebruikt zijn grote gehoorvermogen vaak om indien nodig iemand in gevaar te redden. Hoewel Tracker dapper is, houdt hij er niet van om op donkere plaatsen te zijn. Hij is bang in het donker omdat zijn sterke gehoor zelfs de geringste geluiden oppikt, hem waarschuwt en hem doet vrezen dat wat hij hoort iets spookachtigs kan zijn. Maar ondanks zijn angsten is hij dapper genoeg om ze onder ogen te zien in het belang van zijn vrienden en zijn plichtsbesef als lid van de PAW Patrol.

Bekijk Tracker
Rex

Rex

Rex is een Berner Sennen pup in een rolstoel. Hij is een Dino-Expert en woont op Dino-Eiland. Hij kan dus ook met dinosaurussen praten! Voordat hij de PAW Patrol leerde kennen heeft hij nooit eerder andere pups ontmoet. Hij is blij dat de PAW Patrol hem helpt bij de Dino Reddingsmissies!

Bekijk Rex
Liberty

Liberty

Liberty is een langharige teckelpup die debuteerde in "PAW Patrol: The Movie". In de film woont ze in Adventure City waar de pups naartoe reizen. Liberty is een nieuwsgierige, levendige en energieke pup. Ze noemt de PAW Patrol haar helden en werkt net als zij hard om de stad schoon te houden.

Bekijk Liberty