Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Kennis en Advies

Goedendag en welkom bij ThysToys.nl!

ThysToys.nl is een speelgoedwinkel die zowel online als offline groot en klein speelgoed verkoopt. In Woerden hebben wij een magazijn met klein speelgoed en groot (buiten) speelgoed. Buiten op ons eigen terrein hebben wij een showtuin van maar liefst 1500m2 gevuld met trampolines, speeltoestellen, voetbaldoelen en nog veel meer buitenspeelgoed! Tijdens de lente en zomer hebben wij ook zwembaden en jacuzzi’s staan.

Zie je een te gek zwembad of perfecte trampoline, kan je deze vaak uit voorraad gelijk meenemen. Mocht het niet in de auto passen, of wil je het artikel op een later moment pas ontvangen? Dan brengen wij het graag bij je thuis!

We hebben ook een eigen montageteam. Deze professionals kan je inhuren om bijvoorbeeld een trampoline, een zwembad of speeltoestel in jouw tuin te laten monteren. Ook draaien zij hun handen niet om voor het ingraven van een trampoline.

Heb je toch nog een vraag of wellicht hulp nodig bij het maken van je keuze, dan zitten onze collega's van de afdeling klantenservice en afdeling verkoop voor je klaar!

Selecteer je onderwerp